Tervetuloa seuraaaan Marchin perheen tarinaa! huomasin vasta näin myöhään, että kuva-asetukset eivät ole täysillä. Pahoittelen siis. Lupaan, että seuraavassa osassa ne ovat paremmat.

2087455.jpg

Tässä on legacyn kantaäiti Catherine March. Hänen elämäntavoitteensa on perhe ja horoskooppi neitsyt. Catherine muutti vasta pois kotoaan, sillä löysi onnen samish uskonnosta, jossa nykyaikaisia esineitä ei käytetä. Nyt Ctherine toteuttaa siis yksin elämänfilosofiaansa hyvin vähillä rahoilla.

2087476.jpg

Catherine ei usko naisten työntekoon, siispä hänen elantonsa tulee kalastuksesta ja puutarhanhoidosta. Rahat ovat pieniä, joten mies täytyy löytää pian. Lapsia, ja etenkin rahaa täytyy saada äkkiä.

2087489.jpg

Catherinen päivät kuluivat kalastaessa ja tomaatinkasvatuksessa, kunnes eräänä päivänä erittäin komea mies sattui astelemaan pihaan ja kysymään kelloa. Catherine laittoi kaiken naisellisen viehätysvoimansa peliin, ja sai kuin saikin Tatuksi esittäytyneen miehen kosimaan itseään.

2087510.jpg

Hyvin pian kuitenkin selvisi, että Tatu oli köyhä kuin kirkon rotta. Catherine ei kuitenkaan valittanut, sillä havaitsi pian olevansa raskaana, eikä mikään ollut niin kamalaa kuin avioton lapsi.

2087525.jpg

Päivät pienessä talossa kuluivat ja pian tulikin jo talvi. Pihan pieni lampi jäätyi joten kaloja ei enää tullut. Tatun oli pakko etsiä töitä, että saataisiin taloon edes ruokapöytä, saatika sitten rahaa tulevalle lapselle.

2087536.jpg

Tatu yritti etsiä töitä sanomalehdestä joka päivä, kunnes viimein löysi töitä.

2087547.jpg

Rakennusmiehenä perhe sai edes vhän rahaa, mutta kaikki se vähäkin upposi kirjoihin ja muihin tarvikkeisiin, jotta saataisiin ylennyksien myötä enemmän rahaa.

2087557.jpg

Pian sitten koitti Catherinen synnytys. Tuloksen näette huomenna!